tisdag 28 juli 2009

Senaste TrafikNytt (24 Juli)

Så efter X antal timmar i bil kom vi äntligen fram till Cissi & Robban i mysiga lilla Arontorp (AAAråntåååååp) R:et ska ritigt gurglas fram eller om man tycker det är jobbigt kan man utesluta det helt. Så kommer du garanterat att smälta in bland byborna!!
När ma åker bil på en vältraffikerad vägsträcka är det så att jag inte kan låta bli att lägga märke till en del saker. Till exempel hur folk lastar sina husvagnar antingen ser det ut som ett V eller ett A. Sällsynt är – modellen… Kanske borde det ingå en kurs i packning när man köper husvagn? Eller iaf en medfölande packningsmanual? Bara en liten tanke… (hm kanske funderar jag på fel saker?)

Sen en sak till… ni vet den där morderna vägtypen 2+1 väg. Sstår det att det är 100km/h på hastighetsskylten så gäller väl den hasigheten även fast det bara blir 1 fil i ett par kilometer? Men där har flertalet medtraffikanter bevisat mig motsatsen… när det blir enfiligt så ska man nämligen sakta ner… gärna minst 20 km/h. Tänk vad man lär sig nya saker everyday.
Kanske behöver jag gå och ta ett par uppläxande körlektioner på någon körskola för att bli riktigt uppdaterad om hur man EGENTLIGEN kör på denna morderna vägtyp.

Inga kommentarer: