fredag 3 juli 2009

Easy...

Så pratade med Gittan för en stund sedan om Blackan igen. Veterinären hade vart där igen och Lilla pluttan mår bättre nu, Känner mig lugnare. I morgon ska jag åka o titta till henne. Kände att jag inte behövde det nu när rapporten var positiv! Underligt vilka känslor ett sjukt djur kan väcka. Va ju flera år sedan jag hade hand om Blackan, men visst finns hon alltid i mitt hjärta. Måste va en häst med ett av de finaste hjärtan i världen! i morgon får ni se bild på Sötnosen!
Iaf så var det inte fång som jag blev rädd för utan en riktigt kraftig överreaktion mot insekter. Usch desa kryp, va e de bra för?
(-Jo, jag vet... mat till småfåglar osv....)

Nu sitter jag på balkongen i den varma, VARMA solen och försöker ge ben och hmage lite mer färg... Hoppas Vi åker o badar sen. orkar nog inte sitta hela kvällen med bilbingo som vi först pratat om. Gittan ringde ju strax efter 9.15 i morse dvs bara typ 1,5 sömn för min del... *ZzZzZ*
Har vart vaken sedan dess och de börjar kännas både i huvet och i magen.
Får som en svidande känsla i magen när jag sover för lite. Blir en tidig kväll för mig...

I morgon pratade vi om att ta en tripp till skövde och kika i affärer o kanske lite på babyproffsen,(bara för att kika liksom..). Men jag vet inte... det sägs ju vara den sista varma dagen på några dagar framöver så kanske ska försöka få till en baddag på Björkanssnad, så mysigt ute på klipporna!! Kan ju ta Skövde på söndag.. ska lägga fram förslaget o se reaktionen.
Sen i morgon kväll ska jag på kalas i Lundsbrunn. Lill Grisen fyller år och ville tydligen ha fin främmat ;) så man få ju offra sig. Innan dess ska ja ha tittat in på Raggegården så att Blackan fortfarande är på bättringsvägen.

Vad ska Ni göra i helgen?

Ha en toppen kväll! Kramar!!

Inga kommentarer: