lördag 30 maj 2009

orolig natt, kokta ägg och kostymköp

Sådär ja då var man vaken och vid liv. Har sovit riktigt skit inatt. Vaknat stup i kvarten, varmt...kissnödig...drömmde...varm igen... liv ifrån gatan... täppt i näsan... and so on... Tur då man har en riktig goding som rätt va det är kommer in med en stor härlig frukostbricka i sovrummet!!! MMM LOVE YOU!!!!!
På brickan fanns både en stor kopp The, en kanna juice, ägg, kaviar och härliga smörgåsar med sallad, ost och smörgåsgurka på!!!
Hur bra har man det inte???

Nu har han dessvärre precis åkt hemifrån för att kasta lite skit på tippen medans ja segar mig kvar i sängen. Men ska strax kliva upp för att vara huslig och ta hand om disken och vika in tvätt.
Så fort han kommer hem och fräschat upp sig lite så slinker vi iväg till Skövde för att kika på ny kostym. Han kände att han ville vara fin på sina bröders student och hans gamla (som är sen HAN tog studenten) satt väl si så där.
Åh det är såå snyggt när killar klär upp sig i kostym tycker jag. Speciellt då dom inte går omkring i det till vardags liksom.
Jupp det hoppas vi blir bra iaf. Jag får la börja tänka ut vad ja ska ha på mig oxå. Man vill ju liksom vara FIIIIN, eller hur?!

Hepp nu får ja ta o hoppa ur bingen.
See You later Aligator ;)

1 kommentar:

jeanette sa...

mm så snyggt med kostym!! :D me like