söndag 18 april 2010

Back to Normal

Sådär nu är våran ulltuss Doris tillbaka igen. Efter 1 vecka och 1 dag ute i det vilda. Underbar känsla när vi såg henne genom fönstret och när jag sedan gick ut för att locka på henne och hon svarde så va de svårt att hålla ögonen torra. Tog en stund inna hon vågade komma fram men till slut så kastade hon sig i min famn. Katten som i vanliga fall brukar vara som en fiolsträng när man bär henne tryckte sin mjuka, ngt lättare kropp mot mig och pep och spann om varntannat hela vägen upp till lägenheten. *LYCKA*
Asså visst vi klagar o har svurit många ggr över alla dessa katthår som hon innebär, men det var nästan skönt att ha katthår i munnen igårkväll. Hon var sååå kelig och SÅÅÅÅÅÅ SMUTSIG!!! Våran i vanliga fall vita katt med svart/grå partier var nu mer hel grå med lite mörkare ryggparti... När ja klappade henne så blev mina händer sådär skita som de brukade bli när man bortsade en smutsig häst förr i tiden :). Men ville inte bråka med att bada henne igår.. de får bli ikväll istället.

Känner nu ett enormt lugn i magen och de är så skönt att se henne komma runt hörnet, eller se henne ligga på den vinröda mattan framför spegeln!!

Undrar vad för äventyr som väntar oss härnäst?

Inga kommentarer: